raparperipiirakka, piimä Raparperipiirakka piimä ohje sweet

Raparperipiirakka piimä

sulata margariini. lisää piimä ja sokeri.sekoita vehnäjauhot ja sooda ja lisää taikinaan.sekoita.kaada pellille leivinpaperin päälle ja lisää raparperit ja kanelisokeri..paista 200° n.30-45min riippuu uunista. Tätä ohjetta pystyy muokkaamaan mielin määrin.voi keventää,vähentää sokeria tai käyttää eri sokeria ja margariinia ja vehnäjauhoista voi osan korvata sämpyläjauhoilla,raparperin tilalle voi laittaa puolukoita tai mustikoita tai muita..aina tulee hyvää..alkuperäisessä ohjeessa on 5dl sokeria ja vehnäjauhoja 8dl.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 220 kcal / 100 g
Energia 923 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 36,7 g / 100 g
Rasva 5,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 20,2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %