meksiko, , teemainen, , jauhelihasalaatti Meksiko- teemainen jauhelihasalaatti ohje salty

Meksiko- teemainen jauhelihasalaatti

Valitse suuri astia johon kokoat salaatin.

Keitä riisi (kuivapaino 200g) ilman suolaa, kun riisi on valmis liota sitä hetki / huuhtele sitä kylmässä vedessä, jotta riisi pysyy irtonaisena.

Käytä naudan jauhelihaa 20%, jolloin et tarvitse oliiviöljyä tms. Ruskista jauheliha ja lisää Taco-mausteseos.

Paista oliivi / avocado / kookkos tai rypsiöljyssä kevyesti pieneksi silputtua paprikaa, irto maissia ( muista valuttaa nesteet pois purkista), sipulia, munakoison pieniä kuutioita ja vedessä huuhdeltuja mustia ja valkoisia papuja. Mausta  Taco-mausteseoksella. Huomaa, ettet ruskista kasviksia vaan tarkoitus on pehmentää ja hieman kypsentää niitä.

Leikkaa tomaatit pieniksi paloiksi ja lisää tuoreena salaatin sekaan.

Käytä haluamaasi kovaa tai pehmeää juustoa,  käytän tässä Auran sinihomejuustoa. Voit valita savujuustoa, mozzarella-raastetta, kovia juustoja joista leikkaat pieniä kuutioita tai voit jättää juuston pois ja vähentää kalorimäärää.

Tästä salaatista saa tehtyä Keto-version jättämällä riisin, pavut ja maissin pois.

Sekoita salaatti hyvin ja tarjoile sellaisenaan tai kermaviilikastikkeen kanssa.

Ole hyvä!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal / 100 g
Energia 443 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 6,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %