hobergin, sillihakkelus
Hobergin sillihakkelus ohje
salty
MarJuSaa
Hobergin sillihakkelus
- Liota sillifileitä kylmässä vedessä 15-20 tuntia tai käytä käyttövalmiita fileitä liottamatta.
Valuta silli. Leikkaa fileet pieniksi paloiksi.
Kuori ja hienonna munat ja sipuli.
Sekoita kermaviili, sokeri ja sinappijauhe sekä sitruunanmehu.
Lisää joukkoon sill-, muna- ja sipulisilppu.
Sekoita varovasti ja peitä astia kannella.
Anna sillihakkeluksen maustua jääkaapissa ainakin tunnin.
Tarjoa hakkelus uuniperunoiden kanssa tai leivän päälisena.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
157 kcal / 100 g
Energia
656 kJ / 100 g
Proteiini
10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
5,1 g / 100 g
Rasva
10,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
4,7 g / 100 g
Suola
4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %