hobergin, sillihakkelus Hobergin sillihakkelus ohje salty

Hobergin sillihakkelus

  1. Liota sillifileitä kylmässä vedessä 15-20 tuntia tai käytä käyttövalmiita fileitä liottamatta.
  2. Valuta silli. Leikkaa fileet pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna munat ja sipuli.

  3. Sekoita kermaviili, sokeri ja sinappijauhe sekä sitruunanmehu.  Lisää joukkoon sill-, muna- ja sipulisilppu. Sekoita varovasti ja peitä astia kannella.

  4. Anna sillihakkeluksen maustua jääkaapissa ainakin tunnin.

    Tarjoa hakkelus uuniperunoiden kanssa tai leivän päälisena.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 157 kcal / 100 g
Energia 656 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,1 g / 100 g
Rasva 10,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,7 g / 100 g
Suola 4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %