ag, anjan, juures, perunakeitto, parsalla, , , , ,
AG Anjan juures-perunakeitto parsalla 2021 ohje
salty
helena45
AG Anjan juures-perunakeitto parsalla 2021
Lisää kiehuvaan veteen juurekset, parsakaali ja kasvismaustepussin sisältö ja anna kiehua kypsäksi.
Soseuta keitto.
Lisää juusto pieninä paloina ja anna kiehua, kunnes juusto sulaa.
Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
38 kcal / 100 g
Energia
157 kJ / 100 g
Proteiini
1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
4 g / 100 g
Rasva
1,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,6 g / 100 g
Suola
0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %