ag, anjan, juures, perunakeitto, parsalla, , , , , AG Anjan juures-perunakeitto parsalla 2021 ohje salty

AG Anjan juures-perunakeitto parsalla 2021

  1. Lisää kiehuvaan veteen juurekset, parsakaali ja kasvismaustepussin sisältö ja anna kiehua kypsäksi.

  2. Soseuta keitto.

  3. Lisää juusto pieninä paloina ja anna kiehua, kunnes juusto sulaa.

  4. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 38 kcal / 100 g
Energia 157 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 1,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %