ag, paahdettu, bimi AG Paahdettu Bimi ohje salty

AG Paahdettu Bimi

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

  2. Pane parsakaalin varret voideltuun vuokaan ja laita päälle sormisuolaa, oliiviöljyä ja muutama pyöräytys mustapippuria.

  3. Valmista mausteseos, johon laitat öljyä, valkosipulia (4 kynttä), (Harissa-tahnaa 2-3 tl) ja puolen sitruunan mehu ja levitä parsakaalien päälle. 4 Pilko paprikat ja lisää vuokaan, vuoka uuniin 10 munuutiksi.

  4. Ota vuoka uunista ja ripottele feta päälle.

  5. Vuoka takaisin uuniin 5-10 minuutiksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal / 100 g
Energia 416 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 7,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %