rapea, porsaan, ulkofileepihvi Rapea porsaan ulkofileepihvi ohje salty

Rapea porsaan ulkofileepihvi

Sekoita maito ja kananmuna. Sekoita siemenet, suola ja pippuri toisessa kulhossa. Kaada öljy pannulle ja kuumenna. Hakkaa porsaanfilee palat pihvinuijalla ohuiksi. Kasta ensin maito/kananmuna seokseen ja sitten kuiviin aineksiin. Paista kullan ruskeiksi molemmin puolin. Laita lämmitettyyn 175C, siksi aikaa kun valmistat salaatin pihvien seuraksi. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 169 kcal / 100 g
Energia 708 kJ / 100 g
Proteiini 17,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,8 g / 100 g
Rasva 10,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %