Esilämmitä uuni 225-asteiseksi. Yhdistä kulhossa kuivat aineet keskenään huolellisesti. Paloittele ja nypi mukaan kylmä voi. Lisää mukaan kylmä piimä ja sekoita taikina juuri ja juuri tasaiseksi - taikina saa olla rouheaa, eli sinne saa jäädä voiklimppejä jne.
Kippaa taikina hyvin jauhotetulle työpöydälle, ripottele sen päälle jauhoja ja taputtele taikinaa litteämmäksi. Taita taikina kaksinkerroin ja taputtele taas litteäksi. Toista taittelua neljä-viisi kertaa ja taputtele aina litteäksi - älä kaulitse! Tämän prosessin ansiosta sämpylät saavat "kerroksia" ja kerrosten ansiosta sämpylät sekä kohoavat mukavasti että ne on helppo puolittaa ilman veistä.
Taputtele taikina lopulta noin parin sentin paksuiseksi ja leikkaa siitä joko neliöitä veitsellä, tai paina mieluisan kokoisella muotilla pyöreitä bisquiteja, maksimissaan kuitenkin 6 cm läpimitalla.
Asettele biscuitit leivinpaperilla päällystetylle uunipellille noin parin sentin välein toisistaan. Voit myös laittaa ne vieri viereen, jos haluat ns. revittäviä paloja. Paista uunissa 9-12 minuuttia, mutta älä ylikypsennä. Tarkkaile leivonnaisten väriä - tähtäimessä on kullanruskea pinta.
Jos laitat raa'at biscuitit pakkaseen, niin siinä tapauksessa voit paistaa jäisiä biscuiteja esilämmitetyssä, 200-asteisessa uunissa. Tällöin paistoaika on hivenen pidempi (jopa 15 minuuttia, mutta pidä silmällä), koska leivonnaiset ovat jäisiä ja uunin lämpötila matalampi, jotta ne eivät pala. Näin saat vaikka joka aamu uunituoreita biscuiteja!