raparperipiirakka, sus Raparperipiirakka sus ohje sweet

Raparperipiirakka sus

Vaahdota munat ja sokeri, lisää joukkoon  vuorotellen jauho/leivinjauhe ja voi/maito seosta.

Levitä tasaisesti voipaperilla vuoratulle pellille ja lisää päälle n .½-1cm siivuiksi paloiteltu raparperi. (Halutessaan voi lisätä sekaan myös mansikoita.) Ripottele päälle vielä vähän sokeria ja kanelia.

Paista 200 asteessa noin 30min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 143 kcal / 100 g
Energia 598 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,2 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %