Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Ruskista broilerit kauniin väriseksi, nosta sivuun. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne pannulla öljyssä. Lisää broileri.
Kuori ja paloittele parsa noin sentin palasiksi, säästä nuppu koristeluun. Keitä puolikypsäksi. Kuori porkkanat ja paloittele noin 2cm tukuiksi, keitä puolikypsiksi. Halkaise ja huuhtele paprika. Leikkaa se kuutioiksi ja lisää pannulle. Paista hetki, kunnes paprika hieman pehmenee. Lisää parsa ja porkkana. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla.
Lisää ruokakerma. Hauduta keskilämmöllä kannen alla 5 minuuttia.
Keitä sillä välin pasta suolalla maustetussa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta siivilässä.
Sekoita kanakastike pastan joukkoon. Tarjoa heti.