pastel, de, choclo Pastel de choclo ohje salty

Pastel de choclo

Laita kattilaan rypsiöljy ja sipulihake, freesaa 5 minuuttia. Lisää kumina, suola, mustapippuri ja jauheliha. Kypsennä sekoittaen 10 minuuttia.

Valuta siivilässä ylimääräinen rasva pois. Laita toiseen kattilaan maito, voi, sokeri, maissi ja 0,5 tl suolaa. Kiehauta ja soseuta blenderissä tai sauvasekoittimella soseeksi. Hauduta 5–10 minuuttia, kunnes seos paksunee.

Voitele uunivuoka, laita pohjalle sipulijauhelihaseos. Lisää seuraavaksi basilika, oliivit, rusinat ja kananmunat tasaisesti ja lopuksi jauheliha. Levitä maissisose tasaisesti päällimmäiseksi. Kypsennä 160 asteessa 40 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 124 kcal / 100 g
Energia 520 kJ / 100 g
Proteiini 9,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 7 g / 100 g
Rasva 6,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,8 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %