kirsin, keto, villi, parsapiirakka Kirsin KETO Villi Parsapiirakka ohje salty

Kirsin KETO Villi Parsapiirakka

Viljaton ja gluteeniton. (Valmista Kirsin KETO kerkkäpesto) Uuni lämpenemään 200’c kiertoilmalla jos on.  Sekota taikinan aineet ja taputtele taikinasta käsin pellille leivinpaperille, haluamasi muotoinen piirakka. Paksuutta n. puolisen senttiä. Muotoile reunoja pystyyn täytettä varten 1,5-2cm. 

Sekota pesto ja philadelphia ja levitä piiraan pohjalle. Huuhdo parsat ja napsauta katkaisemalla tyvi biojätteeseen. Parsa napsahtaa poikki oikeasta kohtaa. (Vihreitä tuoreparsoja ei kuulu kuoria, joten älä kuori ☀️) Asettele pinnalle parsaa, vuohenputkea tai muuta kauden villiä ja kurpitsansiemeniä yms haluamaasi malliin. Jos paksuja parsoja niin ne kannattaa halkaista, ohuet kypsyy kyllä. Ripottele koko komeudelle sormisuolaa sopivasti ja rosepippuria väriksi. Voitele taikinareuna ja ripottele sille seesaminsiementä. Uunissa keskellä 20min tai oman uunin mukaan, kunnes taikina on kypsä. Kantikkaan piiraan voi jakaa pienempiinkin annoksiin, meillä tästä sydämestä tuli 7 annosta. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 235 kcal / 100 g
Energia 967 kJ / 100 g
Proteiini 10,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 19,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %