kiinalainen, nyhtökauraspagetti Kiinalainen nyhtökauraspagetti ohje salty

Kiinalainen nyhtökauraspagetti

Keitä pastaa suolalla maustetussa vedessä 8 minuuttia. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Hienonna sipulinvarret ja valkosipulit. Viipaloi chili. Sulata herneet tai pavut. Kuullota valkosipulia ja chiliä kuumassa öljyssä pannulla tai wokissa 2 minuuttia. Lisää nyhtökaura ja herneet/pavut ja paista 3–5 minuuttia niin, että nyhtökaura ruskistuu ja rapeutuu.

Sekoita vesi ja maissijauho keskenään. Kaada pannulle ja sekoita. Lisää soija, seesamiöljy ja spagetti. Kiehauta nopeasti. Sekoita sipulinvarret ruokaan ja ripottele seeseminsiemenet päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 120 kcal / 100 g
Energia 498 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 10 g / 100 g
Rasva 5,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %