mummon, jauhelihakastike, valion, tr Mummon jauhelihakastike Valion TR ohje salty

Mummon jauhelihakastike Valion TR

Ruskista jauheliha ja lisää sipulit ruskistamisen loppupuolella myös pannulle.

Ota ruskistettu jauheliha sivuun.

Laita pannulle nokare voita. Ruskista jauhot. Lisää kuuma lihaliemi ja sekoita hyvin.

Lisää jauheliha ja sipuli takaisin kastikkeeseen ja mausta suolalla ja pippurilla (ja muutenkin mielesi mukaan). Keittele hetki kasaan. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal / 100 g
Energia 415 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %