mummon, jauhelihakastike, valion, tr
Mummon jauhelihakastike Valion TR ohje
salty
Sulattaja23
Mummon jauhelihakastike Valion TR
Ruskista jauheliha ja lisää sipulit ruskistamisen loppupuolella myös pannulle.
Ota ruskistettu jauheliha sivuun.
Laita pannulle nokare voita. Ruskista jauhot. Lisää kuuma lihaliemi ja sekoita hyvin.
Lisää jauheliha ja sipuli takaisin kastikkeeseen ja mausta suolalla ja pippurilla (ja muutenkin mielesi mukaan). Keittele hetki kasaan.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
99 kcal / 100 g
Energia
415 kJ / 100 g
Proteiini
8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,6 g / 100 g
Rasva
5,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,2 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %