jt, , nakkistroganof JT- Nakkistroganof ohje salty

JT- Nakkistroganof

Pilko nakit. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista nakit kevyesti voissa tai margariinissa pannulla.

Lisää hienonnetut sipulit ja ruskista vielä hetki. Siirrä nakki-sipuliseos syrjään pannulta.

Lisää pannulle tarvittaessa voita tai margariinia ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Ruskista, kunnes jauhot saavat vähän väriä. Lisää vesi, ruokakerma, mausteet ja tomaattipyree ja sekoita kastike tasaiseksi.

Keitä kastiketta 10 minuuttia. Lisää nakki-sipuliseos ja mausta maun mukaan.

Lisää lopuksi suolakurkut. Kuumenna kiehuvaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 181 kcal / 100 g
Energia 760 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 16,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %