nuudeliwokki Nuudeliwokki ohje salty

Nuudeliwokki

  1. Kuumenna öljy pannulla, ja lisää öljyyn 1 tl currytahnaa
  2. Ruskista haluamasi proteiini (ei reseptissä) currytahnassa
  3.  Lisää wokkivihannekset

  4. Valmista rinnalla Tom Kha keittopohja sekoittamalla 6 dl vettä, Tom Kha soup -jauhe ja 2 dl kookosmaitoa

  5. Lisää pannulle puolikas paketti (n 112 g) nuudelia ja Tom Kha keittolientä kauhallinen kerrallaan kunnes nuudelit ovat imeneet riittävästi nestettä itseensä (noin puolet nesteestä)

Säilö loppu Tom Kha keittoliemi jääkaappiin ja toista seuraavana päivänä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 73 kcal / 100 g
Energia 304 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,7 g / 100 g
Rasva 3,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %