marinoidut, punasipulit, ala, tuula Marinoidut punasipulit ala Tuula ohje salty

Marinoidut punasipulit ala Tuula

Ainekset 8 annosta

Kuori ja viipaloi sipulit.  Kuumenna punaviinietikka (0,5 dl) , sokeri, mustapippuri ja suola, kunnes sokeri ja suola liukenevat. Siirrä sipulit mairinoitumaan liemeen ja kiehauta uudelleen. Anna marinoitua n. 15 minuuttia. Jäähdytä. Sekoita välillä.

 Sekoita joukkoon öljy. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin. Säilyy n. 3 viikkoa jääkaapissa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 122 kcal / 100 g
Energia 511 kJ / 100 g
Proteiini 1,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,8 g / 100 g
Rasva 8,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 7,3 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %