kebabliha, , mättömestari, Kebabliha (Mättömestari) ohje salty

Kebabliha (Mättömestari)

Sekoita mausteet ja perunajauho. Vatkaa yleiskoneen taikinasauvalla jauhelihaa vähintää 30 min. Lisää mausteseos vatkauksen alkuvaiheessa. Tee pötky tiukan folion sisään. Paista 100-asteisessa uunissa noin 6h. Paistoaika vaihtelee uunista ja folion paksuudesta riippuen. Kokemuksesta suosittelemme käärimään vain 1-2 kerrosta foliota. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 175 kcal / 100 g
Energia 730 kJ / 100 g
Proteiini 19,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 9,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,1 g / 100 g
Suola 1,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %