, , v, itämaistyyppinen, kanakeitto 8-V Itämaistyyppinen kanakeitto ohje salty

8-V Itämaistyyppinen kanakeitto

Pieni kaalit kukinnoiksi ja suikaloi paprikat. Laita kana- tai kasvisliemi kattilaan kokonaisten pippureiden kanssa ja anna kiehahtaa. Pilko broileria tarpeen mukaan ja paista kuivalla pannulla lähes kypsäksi. Lisää kuivamausteet ja ripaus suolaa ja paista kypsäksi. Kun liemi kiehuu kattilassa, lisää sinne kukka- ja parsakaali ja anna keittyä muutama minuutti. Lisää sitten suikaloidut paprikat ja keitä vielä muutama minuutti. Lisää viimeiseksi jäiset sokeriherneet, loraus kookosmaitoa sekä broileri, anna keiton kiehahtaa kannen alla ja poista sitten kattila levyltä. Anna hautua kannen alla vielä kymmenisen minuuttia ja lisää silputtu persilja ennen tarjoilua.

Mausteita oman maun mukaan 0,5-1 tl: currya, Garam Masalaa, valkosipulijauhetta, sipulijauhetta, tulista chilijauhetta, kokonaisia fenkolinsiemeniä,

Ravintosisältö / 100 g

Energia 27 kcal / 100 g
Energia 114 kJ / 100 g
Proteiini 2,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,3 g / 100 g
Rasva 1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %