Poista possun fileestä ylimääräiset, näkyvät rasvat. Leikkaa filee noin pikkurillin paksuisiksi pieniksi pihveiksi. Mausta pihvit molemmin puolin reilulla suolalla ja pippuri-valkosipuliseoksella. Asettele pihvit isolle, kylmälle pannulle vieritysten, laita kansi päälle ja säädä hellan levy täydelle teholle. Sulata sulatejuusto veteen pienessä kattilassa, sekoittele jotta liemestä tule tasainen. Kun pihvien pinta hikoilee, käännä ne, säädä hellan teho minimiin ja kaada juustoliemi pannulle. Sekoita/heiluttele pihvejä hieman jotta liemi asettuu tasaisesti kaikkialle. Laita kansi päälle ja jätä pihvit hautuman, tarkista ja sekoittele välillä jotta juustoliemi pysyy tasaisena pannulla. Pihveistä irtoajava neste saa jäädä osaksi kastiketta. Anna pihvien hautua sen aikaa kun valmistat salaattia. Revi/silppua valitsemasi salaatti ja pieni mieleisesi vihannekset sopivan kokoisiksi paloiksi. Mansikat on hyvä pieniä koosta riippuen 2-4 osaan. Lopuksi murusta päälle vuohenjuusto ja annostele lautasille pihvien kanssa.