paprika, hienonna chili. Kuullota paistokasarissa öljyssä sipulia, kesäkurpitsaa ja paprikaa, lisää hetken päästä chili. Lisää paprikajauhe, juustokumina ja suola ja pyörittele sekaisin. Kaada kasariin tomaattimurska ja lisää pilkotut tomaatit. Anna kiehahtaa ja lisää vielä pippuri, sekoita. Lisää kananmunat kasariin yksi kerrallaan. Tee paistokseen lastalla pieni kuoppa, riko kananmuna siihen, ja toista lopuilla munilla. Shakshukaa ei enää tässä vaiheessa sekoitella. Huomaa, että kuopat ovat sen verran kaukana toisistaan, että munat voivat hyytyä erillään toisistaan. Hauduta munat kypsiksi miedolla lämmöllä kannen alla, kasarin koosta riippuen tähän menee noin 8-12 minuuttia. Murusta valmiin shakshukan pinnalle fetajuustoa ja hienonnettua ruohosipulia.