Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, pilko sipuli ja hienonna valkosipuli (litistä kynsi leikkuulautaa vasten veitsen avulla ja pilko karkeasti). Sulata puolet voista isolla pannulla (esim. wokki-pannu) ja kaada noin puolet kaalista pannulle. Säädä levyn lämpö puoliväliin ja hauduta kaalia hiljalleen pehmeäksi usein sekoitellen. Kun kaali on selvästi pehmennyt ja kuullottunut ja sen tilavuus pienentynyt hiukan, lisää puolet jäljellä olevasta voista ja kaalista. Jatka hauduttelua sekoitellen kunnes lisätyt kaalit ovat myös selvästi pehmeneet. Lisää vielä loput kaalit ja voi sekä punasipuli, jatka hauduttelua sekoitellen. Kaikkiaan kaalin hauduttelu vie helposti puoli tuntia, jopa 45 minuuttia. Kun kaalit ovat selvästi pehmenneet ja sipuli kuullottunut, sammuta levy mutta jätä pannu kuumalle levylle. Sekoittele edelleen silloin tällöin. Ruskista jauheliha toisella pannulla. Lisää lähes kypsän jauhelihan joukkoon valkosipuli, suola ja timjami. Sekoita hyvin. Kun jauheliha on kypsää, kaada lihat kaalien sekaan ja sekoita hyvin sekaisin. Sulata Koskenlaskija veteen samalla pannulla, jota käytit jauhelihan paistamiseen. Kun liemi on tasaista, kaada se kaali-jauhelihaseokseen ja sekoita hyvin. Voitele vuoka öljyllä ja kaada kaali-jauhelihaseos vuokaan. Levitä tasaisesti, mutta älä painele tiiviiksi. Riko munien rakenne ja sekoita ne hyvin lihaliemeen. Mausta ripauksella mustapippuria ja kaada vuokaan tasaisesti kaali-jauhelihaseoksen päälle. Ripottele pinnalle kurpitsansiemenet. Paista laatikkoa uunin alimmalla tasolla 200 asteessa 15 minuuttia, jonka jälkeen laske lämpötila 175 asteeseen ja jatka paistamista 30 minuuttia. Tämän jälkeen sammuta uuni, avaa luukku rakoselleen ja anna laatikon seistä uunissa vielä 15 minuuttia. Tarjoa sokeroimattoman puolukkasurvoksen kanssa.