, , v, kukkakaali, parsarisotto, ja, entrecote, pihvi 8-V Kukkakaali-parsarisotto ja entrecote-pihvi ohje salty

8-V Kukkakaali-parsarisotto ja entrecote-pihvi

Raasta kukkakaali. Poista parsojen puisevat kannat ja leikkaa loppu noin neljään osaan. Laita parsoja varten hieman vettä kiehumaan. Kuumenna paistinpannu, sulata voi ja laita pihvit paistumaan (paista noin 2-3 minuuttia/puoli, riippuen halutusta kypsyysasteesta). Kun pihvit ovat kypsät, mausta suolalla ja pippurilla ja nosta ne pois pannulta, foliokääreeseen vetäytymään. Keitä parsoja viitisen minuuttia, pyörittele samalla kukkakaaliraastetta pihvien paistoon käytetyllä pannulla. Kun parsat ovat kypsät, valuta ne ja lisää kukkakaalin joukkoon. Lisää myös raastettu pecorino ja hieman suolaa. Pyöräytä kaikki sekaisin, mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal / 100 g
Energia 338 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %