, , v, nyhtöbroileria, kaalikuoressa 8-V Nyhtöbroileria kaalikuoressa ohje salty

8-V Nyhtöbroileria kaalikuoressa

Paista broilerin fileitä paistopussissa 175 asteessa tunnin verran (jos käytät pakastettuja fileitä, laita ne paistopussiin suoraan pakkasesta ja paista 1,5h). Revi kypsät fileet kahden haarukan avulla ohuiksi suikaleiksi. Irrota kaalinlehdet ja laita kiehuvaan veteen. Keitä kunnes lehdet ovat selvästi pehmenneet (noin 10 minuuttia). Siirrä broilerit suureen pannuun, rouhi pähkinät ja sekoita ne revittyyn broileriin yhdessä savupaprikan, pippureiden, suolan ja basilikan kanssa. Kaada päälle tomaattimurska, anna kiehahtaa ja hautua hetki miedolla lämmöllä. Voitele vuoka oliiviöljyllä ja vuoraa kaalinlehdillä sen pohja ja reunat jättäen aina noin puolet lehdestä roikkumaan reunan ulkopuolelle. Säästä 1-2 lehteä vuoan pinnalle. Kaada broileriseos vuokaan ja levitä tasaisesti. Ripottele päälle juustoraaste ja chilirouhetta. Käännä kaalinlehdet vuokaan päällimmäiseksi ja asettele tiiviiksi peitoksi hyödyntäen tarvittaessa syrjään siirrettyjä lehtiä. Laita vuoka 200 asteiseen uuniin keskitasolle. Sulata voi. Ota vuoka uunista noin puolen tunnin paiston jälkeen, sivele kaalipinta kauttaaltaan voisulalla ja siirrä takaisin uuniin mahdollisimman ylös. Jatka paistoa vielä noin 15 minuuttia tai kunnes kaali saa rapean pinnan ja kauniin värin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal / 100 g
Energia 474 kJ / 100 g
Proteiini 11,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 5,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %