Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi, laita kulhoon ja sekoita puolet soodasta palojen joukkoon. Siirrä lihat jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat marinadin: sekoita kulhossa 25g oliiviöljyä, loput soodasta, valkoviinietikka, paprikajauhe, suola ja pippuri. Murskaa joukkoon valkosipuli ja lisää silputtu persilja. Kaada marinadi lihojen joukkoon ja sekoita se sinne hyvin. Anna marinoitua jääkaapissa 2-5 tuntia (aika riippuu käytetystä lihasta: sisäfilee noin 2 h, sisä- ja paahtopaisti 3-4 h ja ulkofilee ja –paisti 4-5 h, joskus ylikin). Kun liha on marinoitunut tarpeeksi, ota se huoneenlämpöön. Leikkaa paprikat, kaalit ja punasipuli suurin piirtein samankokoisiksi paloiksi. Porkkanan voi raastaa, viipaloida tai suikaloida ohueksi. Kuumenna isossa pannussa 15 g oliiviöljyä. Kun öljyn pinta väreilee ja pohjalle muodostuu pieniä kuplia, kaada lihat pannulle. Anna niiden ruskistua pari minuut- Naudanlihawok tia, lisää sitten parsa ja anna kypsyä pari minuuttia. Sekoittele wokkia koko ajan, samalla kun lisäät aineksia – ensin kukkakaali, sitten sipuli, paprikat ja viimeiseksi porkkanat. Odota jokaisen raaka-aineen jälkeen noin minuutti, ennen kuin lisäät seuraavan. Kun kaikki raaka-aineet ovat pannulla, pyörittele wokkia rauhallisesti vielä muutaman minuutin ajan, tai kunnes sipuli ja paprikat näyttävät hieman läpikuultavilta.
V I N K K I Jos haluat wokkiin hieman potkua, käytä marinadissa tulista paprikajauhetta tai lisää paistovaiheessa wokkiin chilijauhetta tai cayennepippuria (oman maun mukaan). Tuoreen chilin tai jalapeñon voi lisätä wokkiin paprikoiden kanssa, tai vasta valmiin wokin pinnalle.