kinkku, juustopiirakka, ala, tuula Kinkku-juustopiirakka ala Tuula ohje salty

Kinkku-juustopiirakka ala Tuula

Ota valmis piirakkapohja sulamaan n. tuntia ennen käyttöä. Kauli piirakka 24 cm halkaisijaltaan piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa n. 200- asteisesti 10 minuuttia. Riko kananmunat, lisää ruokakerma ja raastettu juusto. Mausta suolalla ja timjamilla. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle ja paista vielä n. 20 min. Tarjoile hieman jäähtyneenä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal / 100 g
Energia 1022 kJ / 100 g
Proteiini 10,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 14 g / 100 g
Rasva 15,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %