evelynin, tomaattinen, kaalisoppa, muulla, jauhiksella Evelynin tomaattinen kaalisoppa muulla jauhiksella ohje salty

Evelynin tomaattinen kaalisoppa muulla jauhiksella

Kuullota öljyssä sipuli ja valkosipuli ja pyörittele öljytyllä pannulla myös paloitellut porkkanat. Siirrä ne pataan. Paistele öljyssä muu jauhis ja mausta se suolalla ja pippurilla. Pilko kaali pieneksi silpuksi. Siirrä kaikki pataan ja lisää vesi ja fondi. Lisää kiehuvaan seokseen tomaattimurska, mausteet ja tomaattipyree/sose. Pyöristä halutessasi tomaatin makua ripauksella sokeria.   

Ravintosisältö / 100 g

Energia 44 kcal / 100 g
Energia 184 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %