persikkarahkapiirakka Persikkarahkapiirakka ohje sweet

Persikkarahkapiirakka

Sekoita ensin rasva, sokeri ja yksi kananmuna. Lisää leivinjauhe kaurahiutaleisiin ja jauhoihin ja sekoita kaikki aineet keskenään. Voitele vuoka ja kaavi taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita rahkat ja yksi kananmuna keskenään ja lisää halutessasi tilkka persikan lientä.   Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta. Leikkaa persikan puolikkaat viipaleiksi ja asettele täytteen päälle. Paista 200 ° uunissa alatasolla n. 25 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 250 kcal / 100 g
Energia 1037 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 26,1 g / 100 g
Rasva 13 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 11,4 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %