kikhernemutakakku Kikhernemutakakku ohje sweet

Kikhernemutakakku

Huuhtele ja valuta kikherneet. Aja ne sileäksi soseeksi kananmunien kanssa. Lisää sokeri ja mausteet. 

Paista 175 asteessa 20-30 minuuttia. Jos haluat paistaa sen mokkaruututyyppisesti täysin kypsäksi, kypsennä pitempään. Jos haluat, että kakku jää keskeltä pehmeäksi, paista vähemmän aikaa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 235 kcal / 100 g
Energia 980 kJ / 100 g
Proteiini 9 g / 100 g
Hiilihydraatti 23,4 g / 100 g
Rasva 10,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 10,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %