Mausteeksi: mustapippuria, suolaa, valkopippuria, savupaprikaa (1tl) oreganoa (1tl) Aurajuustoa
Leikkaa paprikat pituussuunassa puoliksi. Poista siemenet ja kanta.
Leikkaa sipulit ja valkosipulit ihan pieniksi paloiksi.
Paista jauheliha kevyesti pienessä määrässä oliivi-/rypsiöljyä. Lisää sipulit ja valkosipulit. Hauduta yhdessä muutama minuutti ja mausta seos.
Lisää lopuksi kasvisrasvasekoite ( tai kerma) ja sulatejuusto. Kun juusto on sulanut sekoitus on valmis. Lisää kananmuna sitomaan massaa.
Voitele vuoka kevyesti öljyllä, jotta paprikat eivät tartu vuokaan. Täytä paprikat jauhelihaseoksella. (2-3 rkl/paprikan puolikas)
Lisää lopuksi jokaisen päälle 1 ruokalusikallinen aurajuustomurua ja 1 ruokalusikallinen juustoraastetta.
Paista 200 asteessa 35 minuuttia. Anna vetäytyä 10 min ennen tarjoilua folion alla.