mangaliza, parsamunakas Mangaliza-parsamunakas ohje salty

Mangaliza-parsamunakas

  1. Pese, kuori ja pilko parsat pieniksi paloiksi.

  2. Laita paistinpannulle 1 rkl neitsytoliiviöljyä. Freesaa ja pehmennä parsat öljyssä.

  3. Laita pilkottu mangaliza (Villisian palviliha) pannulle ja anna hautua hiukan aikaa.

  4. Riko pannulle 4 isoa luomumunaa ja loraus cashewpähkinäjuomaa (3-4 rkl)

  5. Sekoita puulastalla miedolla lämmöllä munat pehmeäksi kokkeliksi - ole nopea.

  6. Mausta suolalla ja pippurilla

Ravintosisältö / 100 g

Energia 142 kcal / 100 g
Energia 589 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,9 g / 100 g
Rasva 11 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %