vadelma, lakritsi, juustokakku Vadelma lakritsi juustokakku ohje sweet

Vadelma lakritsi juustokakku

Sulata voi ja sekoita se mantelijauhe kanssa, painele irtopohjavuokaan ja esipaista 200 c n. 10 min.  Valmista täyte ja paista alatasolla 160 c n.1 h, avaa uunin luukku ja anna paistua/ jäähtyä uunissa. Säilytä yön yli jääkaapissa, parhaillaan seuraavana päivänä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 326 kcal / 100 g
Energia 1358 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 31,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %