ketoreissarit, , valio Ketoreissarit, valio ohje salty

Ketoreissarit, valio

Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa. Lisää kananmunat ja jogurtti. Sekoita hyvin.

Sulata voi ja sekoita lopuksi taikinan joukkoon.

Anna taikinan vetäytyä 15 min.

Taputtele taikinasta leivinpaperille kostutetuin käsin hiukan alle 1 cm:n paksuisia leipäsiä.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min.

Reissarit kannattaa säilyttää jääkaapissa (säilyvyys 3 - 5 päivää leipomisesta) tai pakastimessa, josta leipiä on helppo sulattaa käyttöön yksitellen. Pellavansiemenrouhe 1dl=65gHamppurouhe 1dl=54g

Ravintosisältö / 100 g

Energia 250 kcal / 100 g
Energia 1047 kJ / 100 g
Proteiini 13,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 19,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %