makaronilaatikko, , l, , g, , f, Makaronilaatikko (L, G, F) ohje salty

Makaronilaatikko (L, G, F)

Keitä pasta puolikypsäksi. Paista jauhelih ja mausta se valkopippurilla, 2tl suolalla, jauhelihamausteella ja valkosipulijauheella. Sekoita pasta ja kypsä jauheliha uunivuoassa. Sekoita kulhossa riisimaito, kaurakerma, riisijauhot, psyllium, 1tl suolaa, provencen mausteseos, sekä kolmen pippurin seos. Kaada uunivuokaan. Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200 asteessa noin tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal / 100 g
Energia 602 kJ / 100 g
Proteiini 9,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,3 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %