kaurainen, ananas, rahkapiirakka Kaurainen ananas-rahkapiirakka ohje sweet

Kaurainen ananas-rahkapiirakka

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat ja jatka vatkaamista.
  3. Sekoita leivinjauhe kauraleseihin, kaura- ja vehnäjauhoihin ja lisää hyvin sekoittaen taikinaan.
  4. Levitä taikina voideltuun ja kauraleseillä jauhotettuun vuokaan (halkaisija 26 cm).
  5. Sekoita täytteen ainekset (ananas ilman mehut) ja kaada pohjan päälle.
  6. Paista uunissa noin 25 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 199 kcal / 100 g
Energia 835 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,2 g / 100 g
Rasva 12,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %