Kuori ja pilko bataatti pieniksi kuutioiksi. Valuta kikherneet, ota sivuun muutama kikherne koristelua varten.
Kuori ja silppua salottisipulit.
Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä sipuli ja bataattipalat.
Lisää kurkuma, raastettu inkivääri, paprika, kaneli ja muskottipähkinä. Kuumenna sekoittaen, kunnes mausteiden aromit tuoksuvat.
Lisää vesi, säilötyt tomaatit ja tomaattisose. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria.
Keitä keittoa keskilämmöllä, kunnes bataattipalat ovat pehmeitä eli noin 20 minuuttia. JOS käytät valmista bataattisosetta, ei tarvitse keittää näin kauan.
Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.
Lisää kikherneet ja kiehauta. Lisää kookosmaito ja kuumenna hetki.
Koristele annokset sivuun otetuilla kikherneillä ja tarjoa esimerkiksi naanleivän kanssa.