ag, juustoinen, pinaatti, vihanneskeitto AG Juustoinen pinaatti-vihanneskeitto ohje salty

AG Juustoinen pinaatti-vihanneskeitto

  1. Lisää kiehuvaan veteen palasteltu purjo, kasvissuikaleet ja liemikuutio. Anna kiehua 20 min ja lisää pakastepinaattipalat (6 palaa).

  2. Soseuta keitto sauvasekoittimella, kuumenna ja lisää juusto.

  3. Sekoita tasaiseksi ja mausta rakuunalla ( 1 tl ) ja mustapippurilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 42 kcal / 100 g
Energia 173 kJ / 100 g
Proteiini 2,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 1,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %