ag, juustoinen, pinaatti, vihanneskeitto
AG Juustoinen pinaatti-vihanneskeitto ohje
salty
helena45
AG Juustoinen pinaatti-vihanneskeitto
Lisää kiehuvaan veteen palasteltu purjo, kasvissuikaleet ja liemikuutio. Anna kiehua 20 min ja lisää pakastepinaattipalat (6 palaa).
Soseuta keitto sauvasekoittimella, kuumenna ja lisää juusto.
Sekoita tasaiseksi ja mausta rakuunalla ( 1 tl ) ja mustapippurilla.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
42 kcal / 100 g
Energia
173 kJ / 100 g
Proteiini
2,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,5 g / 100 g
Rasva
1,9 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,5 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %