lihapullat, kolmesta, lihasta Lihapullat kolmesta lihasta ohje salty

Lihapullat kolmesta lihasta

Sekoita jauhelihat keskenään. Purista siskonmakkaroiden sisältöä pienissä erissä sekaan. Reseptissä on käytetty noin puolet siskonmakkarapaketin sisällöstä. Lisää suolaa ja ja mustapippuria maltilla, sillä siskonmakkarat ovat hyvin mausteisia. Muotoile aineksista pihvejä tai lihapullia leivinpaperoidulle pellille  ja paista ne kypsäksi 200-225-asteisessa uunissa. Resepti sopii erinomaisesti coctail- ja naposteluruoaksi, tulos on napakka ja  maistuu ilman lisämausteitakin. Reseptin kalorimäärä on suurempi kuin valmiin tuotteen, sillä uunikypsennyksessä  rasva sulaa pellille.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 215 kcal / 100 g
Energia 900 kJ / 100 g
Proteiini 23,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 11,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,3 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 68 %