ag, pizzakrans, med, skinka AG Pizzakrans med skinka ohje salty

AG Pizzakrans med skinka

  1. Keitä parsakaalia 4 min ja valuta.

  2. Muotoile taikinasta pyöreä, mahdollisimman suuri ja pane se pellille.

  3. Leikkaa taikinaan suoria viiltoja keskeltä ulospäin, mutta jätä reunaan 8 senttiä ympäriinsä ehjäksi.

  4. Levitä tomaattikastike, sirottele juustoa, kinkkua ja parsaa ympäri koko pitsan reunan.

  5. Ota keskeltä siivut ja käännä täytteen päälle, voitele keltuaisella ja asettele tomaatit väleihin.

  6. Paista keskitasolla 15-20 min, kunnes väri on hieno.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 166 kcal / 100 g
Energia 700 kJ / 100 g
Proteiini 12,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,5 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %