parsakaalivuoka Parsakaalivuoka ohje salty

Parsakaalivuoka

  1. Uuni lämpiämään 175 asteeseen ja kattilaan vettä kiehumaan. 
  2. Paista jauheliha ja mausta se. Siirrä vuokaan odottamaan. 

  3. Irtottele parsakaalin nuput ja laita kiehuvaan veteen. Keitä 5 min. ja yhdistä jauhelihan kanssa.

  4. Vatkaa vatkaimella munat vaahdoksi.  Lisää vaahtoon kerma ja juustoraaste.

  5. Kaada munaseos vuokaan jauhelihan päälle, levitä tasaisesti. Paista n. 30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 178 kcal / 100 g
Energia 742 kJ / 100 g
Proteiini 14,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,6 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %