parsakaalivuoka
Parsakaalivuoka ohje
salty
DoubleM
Parsakaalivuoka
- Uuni lämpiämään 175 asteeseen ja kattilaan vettä kiehumaan.
Paista jauheliha ja mausta se. Siirrä vuokaan odottamaan.
Irtottele parsakaalin nuput ja laita kiehuvaan veteen. Keitä 5 min. ja yhdistä jauhelihan kanssa.
Vatkaa vatkaimella munat vaahdoksi. Lisää vaahtoon kerma ja juustoraaste.
Kaada munaseos vuokaan jauhelihan päälle, levitä tasaisesti. Paista n. 30 min.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
178 kcal / 100 g
Energia
742 kJ / 100 g
Proteiini
14,3 g / 100 g
Hiilihydraatti
0,6 g / 100 g
Rasva
11,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,5 g / 100 g
Suola
0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %