gluteiiniton, rosmariini, sitruuna, kakku Gluteiiniton rosmariini sitruuna kakku ohje sweet

Gluteiiniton rosmariini sitruuna kakku

Vatkaa voi ja sokeri hyvin sekaisin. Lisää munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään, raasta sitruunan kuori, silppua tuoretta rosmariinia ja muussaa kypsä banaani.

Lisää banaani ja sitruunan kuori rasva-munaseokseen. Lisää kuivat aineet erissä. Voitele kakkuvuoka ja jauhota se maissisuurimoilla.

Paista 180 asteisessa uunissa 40-50 minuutin ajan. Valmistusaika riippuu vuuasta. Anna jäähtyä ja kumoa tarjolle jäähtyneenä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 374 kcal / 100 g
Energia 1568 kJ / 100 g
Proteiini 9,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 30,1 g / 100 g
Rasva 24 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 18,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %