kananjauhelihamakaroni Kananjauhelihamakaroni ohje salty

Kananjauhelihamakaroni

Keitä  makaroni kypsäksi reilussa määrässä  vettä. Jätä 0,5 l keittovettä erikseen, sulata siihen  kasvisliemikuutio. Ruskista  sipuli rypsiöljyssä pannulla.  Lisää jauheliha kahdessa osassa, kypsennä erikseen ja yhdistä. Lisää joukkoon kuutioitu  valkosipuli, murskattu  kasvisliemikuutio ja mausteet ja vesi. Kypsennä  hyvin. Yhdistä jauhelihaseos  ja makarooni. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 145 kcal / 100 g
Energia 608 kJ / 100 g
Proteiini 15,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,3 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %