kanapastavuoka, fetalla, , k, ruoka, Kanapastavuoka fetalla (K-ruoka) ohje salty

Kanapastavuoka fetalla (K-ruoka)

Ruskista kana, mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä syrjään odottamaan. Pilko kesäkurpitsa, paprika ja sipulit. Paista öljyssä hetki, niin että pehmenevät. Lisää paprika- ja pizzamaustetta, tomaattimurska sekä ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi. Yhdistä pasta ja kastike uunivuoassa ja murenna puolet fetasta vuoan sekaan ja loput ruoan pinnalle. Paista 175 c  noin 45min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 107 kcal / 100 g
Energia 450 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,7 g / 100 g
Rasva 2,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %