mustikkakukko Mustikkakukko ohje sweet

Mustikkakukko

Ainekset 6 annosta

Mittaa kulhoon huoneenlämpöinen voi ja sokeri ja vatkaa ne kuohkeaksi.Lisää keskenään sekoitetut ruisjauhot ja leivinjauhe ja sekoita, kunnes taikina on tasainen.Painele taikinasta 2/3 leivinpaperilla vuoratun, halkaisijaltaan 20 cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.Sekoita pakastemustikat, sokeri, perunajauhot ja vaniljasokeri keskenään ja levitä seos piiraspohjan päälle.Kaulitse loppu taikina tasaiseksi levyksi ja nosta piirakkavuokaan mustikoiden päälle.Painele reunat kiinni Paista mustikkakukkoa 200-asteessa uunin keskiritilätasolla noin tunti

Ravintosisältö / 100 g

Energia 309 kcal / 100 g
Energia 1295 kJ / 100 g
Proteiini 2,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 35,5 g / 100 g
Rasva 16,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %