rahkapannari, Rahkapannari ohje sweet

Rahkapannari

Vatkaa rahka ja munat kulhossa. Sekoita joukkoon maito, sokeri ja suola.Lisää lopuksi vehnäjauho. Sekoita - älä vaivaa.Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225 asteessa uunin keskiosassa ensin 10 min. Alenna lämpö 200 asteeseen ja jatka kypsentämistä n. 15 min tai kunnes kypsä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 100 kcal / 100 g
Energia 419 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,3 g / 100 g
Rasva 1,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,1 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %