atk, , karjalanpaisti, ATK KARJALANPAISTI ohje salty

ATK KARJALANPAISTI

Ota lihat huoneenlämpöön n. tunti ennen valmistuksen aloittamista. 

Ruskista lihat kahdessa erässä voi-öljyseoksessa. Leikkaa sipulit lohkoiksi. Laita ainekset haudutuspataan ja lisää vesi, lihaliemikuutio, suola ja pippuri. Lopuksi muutama laakerinlehti.  

Peitä pata kannella ja anna karjalanpaistin muhia low asennolla 12 tuntia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal / 100 g
Energia 317 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %