punakaalicoleslaw, keto, vhh, , tove, kristina Punakaalicoleslaw keto/vhh, tove.kristina ohje salty

Punakaalicoleslaw keto/vhh, tove.kristina

Silppua kaali ja sipuli hienoksi, esimerkiksi juustohöylällä. Laita kulhoon ja painele puukauhalla tai vastaavalla että kaalit vähän rikkoontuu ja pehmenee.  Kastikkeeseen sekoita toisessa kulhossa valkosipulisilppu, makeutus, sitruunanmehu, suola ja pippuri, anna maustua pari minuuttia. Lisää sinappi ja öljy, sekoita voimakkaasti. Maista ja lisää makeutusta tai sitruunanmehua halutessasi. Kaada kastike kaalien joukkoon ja anna maustua puolisen tuntia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal / 100 g
Energia 391 kJ / 100 g
Proteiini 1,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %