pellavaiset, kauralastut Pellavaiset kauralastut ohje sweet

Pellavaiset kauralastut

Sulata voi. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin, sekoita sitten kaikki muut ainekset mukaan. Nostele pellille nokareita kahden lusikan avulla. Lastut leviävät paistuessaan, joten jätä runsaasti tilaa. Paista 200 asteessa 5-8 minuuttia. Anna lastujen jäähtyä ennen kuin nostat ne pelliltä, halutessasi nosta kaulimen päälle ja taivuta kaareviksi lastuiksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 377 kcal / 100 g
Energia 1578 kJ / 100 g
Proteiini 9,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 21,7 g / 100 g
Rasva 27,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %