Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
venäläinen, kaalilaatikko
Venäläinen kaalilaatikko ohje
salty
annemaa#1
Venäläinen kaalilaatikko
Ainekset
8
annosta
400 g
Naudan parempi jauheliha 10%
200 g
Tumma soijarouhe
2
Sipuli, keltasipuli
(110 g)
380 g
Tomaattimurska, polpa
1 kg
Valkokaali, keräkaali
100 g
Smetana
2 rkl
Ruokaöljy keskiarvo, 87 % rypsi- 8 % auringonkukka- ja 5% oliiviöljy
1 dl
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa
1
Lihaliemikuutio
(10 g)
3 rkl
Siirappi
3
Valkosipuli
(12 g)
1
Maustekurkku
(50 g)
100 g
Myrttisen suolakurkut
1 tl
Valkopippuri
5 g
Maustepippuri kokonainen
3 dl
Vesi, vesijohtovesi
1 rkl
Voi, normaalisuolainen
silppua ja paista, mausta ja laita uuniin noin 2-3 tuntia
Ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal / 100 g
Energia
397 kJ / 100 g
Proteiini
7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti
5,7 g / 100 g
Rasva
4,3 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
4,5 g / 100 g
Suola
0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %
Liity Sulamoon