herkullinen, uunifeta, kasvispasta Herkullinen uunifeta-kasvispasta ohje salty

Herkullinen uunifeta-kasvispasta

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Huuhtaise parsakaali ja leikkaa nupuiksi, kuori ja viipaloi myös varsi. Pese ja puolita kirsikkatomaatit ja suikaloi puolikas chili.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Laita vesi kiehumaan pastaa varten.

Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä ja lisää parsakaalit, kirsikkatomaatit ja valkosipulit vuokaan. Mausta kasvikset öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.

Nosta fetajuusto kokonaisena vuokaan kasvisten päälle. Lorauta fetan päälle reilusti oliiviöljyä ja mausta kuivatulla timjamilla sekä tuoreilla chilisuikaleilla.

Paahda uunissa noin 12-15 minuuttia. Kaikki raaka-aineet saavat ottaa kunnolla väriä  pintaan.

Keitä sillä aikaa pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.

Ota vuoka uunista ja riko fetan rakenne haarukalla sekä sekoita se kasvisten joukkoon.

Lisää valmiin paistoksen joukkoon kypsä valutettu pasta ja hienonnettu lehtipersilja sekä purista joukkoon puolikkaan limen mehu.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal / 100 g
Energia 443 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,7 g / 100 g
Rasva 6,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %