kananpojan, pannupihvit, ja, kermakastike, tr Kananpojan pannupihvit ja kermakastike TR ohje salty

Kananpojan pannupihvit ja kermakastike TR

Kuori ja raasta peruna ja omena karkeaksi raasteeksi kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli ja anna pehmentyä mikrossa minuutin verran. Siirrä sipuli jauhelihan kanssa kulhoon. Lisää hienonnetut kaprikset, yrttisuola ja kanamuna. Sekoita tasaiseksi murekemassaksi. Muotoile massasta kostutetuin käsin pihvejä leikkuulaudalle.

1 kpl

hapan omena

1 kpl iso keitetty jauhoinen peruna

1 kpl pieni sipuli

400 g broilerin jauhelihaa

1 rkl kapriksia

1 tl yrttisuolaa

1 kpl kananmuna

2

Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä kauniin ruskeiksi. Nosta pihvit hetkeksi syrjään pannulta. Lisää pannulle kerma, kanaliemi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehahtaa. Sekoita pienessä kupissa pehmeä rasva ja vehnäjauhot keskenään. Lisää suurus kastikkeen joukkoon ja sekoita. Anna kastikkeen kiehua vielä muutama minuutti.

2 dl

kermaa

1 dl kanalientä

1 1/2 rkl makeaa soijakastiketta

rouhittua mustapippuria

1 rkl margariinia

1 rkl vehnäjauhoja

öljyä

3

Lisää tarvittaessa hieman nestettä. Tarkista maku. Lisää kastikkeen joukkoon lämpenemään pihvit.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal / 100 g
Energia 359 kJ / 100 g
Proteiini 8,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 3,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 1,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %